Aké zvieratá majú Lazy osobnostných ?

Zvieratá , rovnako ako ľudia , majú širokú škálu osobnostných rysov , ako je lenivosť , ktoré môžu získať im celkom dobrú povesť . Niektoré zvieratá môžu získať túto povesť z ich pomaly sa pohybujúce chôdzi a pokojné správanie , ako je lenivosť . Iní , ako napríklad Dormouse , môžu byť považované za lenivé jednoducho preto , že ich dlhé obdobie zimného spánku . Lenivosť

leňochod , ako názov napovedá , je známy pre jeho pomalé , lenivé osobnosti . Lenivosti žijú v tropických dažďových pralesoch Južnej a Strednej Ameriky , a ich strava sa skladá prevažne z púčikov , súťažných výhonky a listy , hoci oni tiež jedia hmyz a jašterice .

Po náročnej veľké jedlo , dve tretiny telesnej hmotnosti leňochod bude skladať z obsahu jeho žalúdku , a proces trávenia v lenivosti môže trvať až jeden mesiac alebo dlhšie . To pomáha vysvetliť , prečo tieto zvieratá pohybovať tak pomaly .
Anglický buldog

Anglický buldog je často popisovaný ako lenivý . Táto povesť pochádza z veľkej časti z toho , že plemeno je neaktívny a je často odporúča pre tých , ktorí žijú v bytoch alebo pre tých , ktorí nemajú dvore . Je to krátky , kompaktný , stredne veľký pes s krátkymi nohami a mohutnou hlavou . Buldog máva pomalý , nemotorný chôdzi a nie je známy výbuchy energie a vzrušenia .
Hippo

hroch je iné zviera často popisovaný ako lenivý . Hroch má baculatou , objemné telo nastavené na krátkych , podsaditý nohy a vedie sedavý spôsob , obojživelné existenciu . Napriek svojej veľkosti , zviera má mierny chuť k jedlu , pretože jeho sedavý spôsob života . Aj keď dospelí hrochy môžu zostať ponorené pod vodou po dobu až šiestich minút sa tiež rád ležal na brehu rieky na slnku , v oblastiach neporušených ľuďmi .
Plch

plch je členom hlodavcov rodiny , ktorá žije v Afrike a Eurázii . Má hnedo – oranžovej farebnej srsť a chlpatý , huňatý chvost . Plchovití sú niekedy popisované ako “ lenivá “ , pretože ich dlhé obdobie zimného spánku . V skutočnosti , v mnohých krajinách je tento hlodavec má prezývku tlačnom myši , spánku myši alebo podvaly . Keď sa prebudil , plch trávia veľa času lezenie medzi stromami , husté živé ploty a kríky . Jeho prednostné strava obsahuje lieskové orechy , nektáru a peľu kvetov .

Zvieratá ako levy

africký lev je členom panthera poradí veľkých mačiek , z ktorých sú štyri hlavné typy . Nájdené v celej strednej Afrike , lev je jediná mačka , ktorá žije a loví v skupinách . Sú jedným z najväčších členov veľkej rodiny mačky váži medzi 265 až 420 libra . Ázijské Lion
Ázijské lev je o niečo väčší než jeho africký bratranec .

Ázijské Llon je najviac blízko príbuzný afrického leva a je uznávaný ako poddruhy . Ázijské levy sú o niečo väčšie , váži okolo 300 až 500 libra . Sú k dispozícii iba v jednej malej oblasti v lese Girs severnej Indie a len okolo 200-260 ar myšlienka existovať vo voľnej prírode . Rovnako ako africký lev , ázijské žije a loví vo svorkách s samičky robí lov , zatiaľ čo jeden muž chráni hrdosť z iných mužov . S približne 200 levov žijúcich vo svetových zoologických záhradách , celkový počet obyvateľov tohto poddruhu je pravdepodobne menej než 500 jedincov .
Tigers
Tigre sú najväčšie z veľkých mačkovitých šeliem .

Tigre sú najväčšie členmi veľkej rodiny mačky , dosahujúci hmotnosti 240-500 libier , a sú úzko spojené s levmi do tej miery , že môžu aj krížiť . Potomkovia tohto párovania sú známe ako ligers alebo tigons . Je to hlavne v zajatí plemeno jav ako dva druhy nezdieľa žiadny spoločný rozsah vo voľnej prírode . Tigre majú päť známych poddruhov šíri okolo Ázii a Rusku , z ktorých všetky sú ohrozené . Sú to samotárske zvieratá , iba prichádza spolu sa správať .
Leopardi
Leopardi sú zbehlí v lezení po stromoch .

leopard sa vyskytuje počas veľa zo strednej a južnej Afrike , rovnako ako India a Čína . Je členom panthera rodiny , ale nie je tak úzko súvisí s leva ako je tiger . Sú oveľa menšie ako levy , váži okolo 66 až 176 libra a bude niekedy musieť brániť zabitia z ich väčšej bratranci . Na rozdiel od levov a tigrov , leopardov sú adept horolezci a môže niesť veľké zabitie do koruny stromu , aby ho pred odcudzením . Čierna Panther je vlastne leopard , ktorého body sú tak tmavé a husté , že sú takmer nemožné rozlíšiť .
Jaguars
Jaguáre sú silní plavci .

Najmenší člen rodiny panthera je jaguár , s hmotnosťou medzi 100 až 250 libier . Sú jediným členom tejto rodiny sa nachádza pôvodom z Ameriky a zrazu boli široko rozšírené v Severnej i Južnej Amerike . Dnes jaguar sa vyskytuje hlavne v odľahlých oblastiach Strednej a Južnej Ameriky , žije osamelý životný štýl , rovnako ako leopardy robiť . Rovnako ako leopardy sú zdatní lezci a dobrí plavci , lov korytnačky , kajmany a ryby z riek .

Význam slonov

Slony sú najväčšie suchozemské cicavce dnes nažive , a možno ich nájsť divoký v Afrike a Ázii , kde sú dôležité v mnohých rôznymi spôsobmi . Stojaci prostredníctvom čistého veľkosti , nevyhnutne slony mať veľký vplyv ako v ich prirodzenom prostredí a ľudskej populácie . Nadmerné využívanie týchto obrích beštií historicky tlačil je na pokraji vyhynutia , a tak sú dnes chránené zákonom v mnohých krajinách . Ekosystém Význam

slon hrá niekoľko dôležitých rolí v jeho ekosystéme , ktoré nemôžu byť replikované žiadnymi inými druhmi . Slony v suchých oblastiach sú schopní cítiť v blízkosti vody na povrchu terénu a využiť ich kly kopať malé napájadlá . Ostatné zvieratá niekedy musieť spoliehať na týchto vodných dier . Veľké orgány slonov pomôcť vytvoriť chodníky cez zalesnených oblastiach , ktoré by inak mohli byť neprejazdná . Sloní trus má tiež mnoho prírodných aplikácií , šírenie rastlinných semien ponúkať výživu paviány a hmyzu . Scarab chrobák vlastne používa veľké gule slona odpadu položiť ich vajcia vo vnútri .
Náboženský význam

hrôza – inšpirujúca veľkosť týchto zvierat viedla k nim byť uctievaný v náboženstvách rovnako . V budhizme sa predpokladá , že pán Buddha mnohokrát bol reinkarnovaný ako biele slony . V hinduistickej náboženstvo , boh múdrosti a odstraňovače prekážok , Ganesh , má hlavu slona . Hlava symbolizuje múdrosť slona a uši sú počuť všetko, ale ponechať len dobre , že sa hovorí .
Pracovný Význam

Ľudia boli krotenie slonov po tisíce rokov , a ich uvádzanie na prácu v mnohých ohľadoch . Až v roku 1960 , slony boli používané vo vojne a to buď v boji alebo ako konečné ťažné zvieratá . Indickí slony sú jednoduchšie trénovať , než africkej odrody , a tak sú dnes ešte bežne do práce v mnohých ázijských krajinách . Sila zvierat je využitá pre ťažké pracovné miesta , ako sú log ťahanie a lesné klírens . Pružnejšie a menej náchylné k rozbitiu ako stroje, v niektorých oblastiach slony sú viac ekonomicky životaschopné pre ťažké úlohy .
Hospodársky význam

zoologickej záhrady môžu často čerpať viac návštevníkov a príjmy , ak majú slony , druhy , ktoré mnohí nemusia vidieť mimo prírodný park . Vo svojich rodných krajín , príjmy môžu byť vyrobené organizovaním safari vidieť vo voľnej prírode . Obrovské zvieratá sú zázrak na pohľad , a to môže byť výhodné cestovný ruch krajiny .

Anatómia Želé Ryby

Všetko zrelý medúzy prihlásiť do tvaru , ktorý je správne nazýva “ radiálna symetria , “ čo znamená , že časti ich tiel všetkých vyžarovať z centrálnej osi . Všetky druhy majú zvon – zvyčajne priehľadné telo – a chápadlá prívesok zo zvona . Medúzy je vyrobený z viac ako 96 percent vody . Členovia ich kmeňa , Cnidaria , sa darí v každej oceáne , niektorí žijúci na povrchu a ďalšie osoby žijúce v ľadovej tme 12000 stôp nižšie . Anatomické Referenčné podmienky

Jellyfish majú štyri odlišné časti : ústnej povrchu pod zvonom , aboral povrchu nad zvonu , proximálny koniec chápadlá , kde sa pripojí k telu a distálny koniec na špička z najdlhších chápadiel . Dve merania sa používajú pri opise medúzy : orálne – aboral osa popisuje dĺžku medzi korunou aboral povrchu a spodnej časti proximálneho konca , zatiaľ čo os PROXIMO – distálnej je meranie vzdialenosti medzi proximálnym koncom a distálnym . end
Porovnávacia anatómia

Jellyfish nemajú žalúdok , črevá , pečeň alebo pankreas , ktoré trávenie potravy v dutine , ktorý má iba jednu podšívku . Nemajú dýchací systém akéhokoľvek druhu , ale vstrebať , čo kyslík potrebujú cez ich kožu . Chýba im mozog a automaticky reagovať na základné podnety , ako je prítomnosť potravy a svetla . Medúzy majú tiež voľný sieť nervov zavesený okolo ich exteriéru , ktoré komunikujú priamo s ostatnými nervy . Pohybujú sa od preťahuje ich zvonovité telo . Vzhľadom k tomu , že nemajú oči , musí medúzy použiť svetlo – citlivé orgány , ktoré definujú sa z baní v oblasti svetlejších a tmavších plôch .
Bell

zvon – niekedy volal kapucňa – je to hmota , ktorá kabína sa nazýva telo zvieraťa . Jedná sa o množstvo želé , vhodne nazvaný mesoglea , drží na mieste dvoch vrstiev kožných buniek . Jedna vrstva je nad želé , a to sa nazýva dáždnik , druhá vrstva je pod želé a je nazývaný subumbrella . Kožné vrstva buniek celý správne nazýva epidermis , a pokrýva celý vonkajší povrch tela . Vnútri mesoglea je vnútorná vrstva buniek , tzv gastrodermis , ktorý obklopuje tráviaci dutinu , správne nazvaný coelenteron . Coelenteron je pažerák , žalúdok a črevo všetko v jednom , a má len jeden otvor , ktorý zodpovedá aj úst a konečníka v zložitejších živočíchov .
Chápadlami

Medzi štyrmi a ôsmimi malých chápadiel – počet závisí na druhu , nie je vek alebo zranenia – obklopujú coelenteron . Tieto prívesky sú vhodne volal ústnej paže . Ústne ramená Cieľom jedlo do coelenteron . Jedlo je najprv zachytený väčšie chápadlá , ktoré sú Prívesok z zvonu . Každé chápadlo je vyzbrojený jedovatými buniek nazývaných cnidocytes , ktoré sa používajú na pasce a zabiť korisť a na obranu , sú to práve tieto bunky , ktoré môžu žihadlo ľudí , ktorí prichádzajú do náhodného styku
Veľkosť tela a Tentacle dĺžka < br . >

Most sladkovodné medúzy , a niektoré morské druhy , sú menšie ako palec cez zvonček . Normálna veľkosť zrelého morské vzorky je približne jedna noha cez zvonu . Najväčšie námorné vzorky vzrastie na viac ako 7 stôp v priemere . Chápadlá z najväčších exemplárov , často rastie na viac ako 100 metrov dlhé .

Ako zabiť diviaka

Na rozdiel od Pumbaa , divokého kanca z Lion King , skutočné diviaky sú násilné a nebezpečné . Nesú choroby , ničí úrodu a vykoreniť pôdy a trávy . Diviaky sa môže niesť až 45 rôznych vonkajších a internetových parazitov , v závislosti na Mississippi State University Extension Service a Alabama družstevné rozšírenie systému . Diviaky v Amerike sú primárne nájdený v juhovýchodnej a západnej , ale boli nájdené v 45 rôznych štátoch . Existujú rôzne spôsoby , ako zabiť divoké prasa . Odchyt a streľba sú najúspešnejšie metódy . Veci , ktoré budete potrebovať klipart Nožnice na dyhu pascu
melasy
kukurica
sladké zemiaky
Rope
Drevené koly
Pištoľ
Shotgun
Flashlight
Zobraziť ďalšie inštrukcie
1

skúmať priestor pre kance skladieb alebo kanca známok . Kance váľať sa v bahne odchode priehlbín naplnených vodou v bahne . Oni poškriabaniu svoje telá na stromoch , takže blato na kmeňoch stromov .
2

Nastaviť gilotínu pasca v tejto oblasti . Pasce nožnice sú k dispozícii vo vašom miestnom železiarstve .
3

Miesto návnady v tejto oblasti . Návnada sa skladá z melasy , kukurica a sladké zemiaky . Pile návnadu v jednej oblasti . Jednej až dvoch litrov návnady je potrebné. Umiestnite návnadu a okolo pasce po dobu jedného až dvoch týždňov . Divé kance musieť zvyknúť na pasce .
4

Nastavte spúšť na pasce . Tie jeden koniec lana k dverám pretiahnutia . Rozhodujuca druhý koniec lana do dvoch drevených kolov .
5

Strike stávky na 60 – stupňovom uhle . Bod konca palice od dverí . Počkajte , kancov , ktoré majú byť v pasci .
6

Použite . Zbraň ( napríklad .. 44 magnum alebo .357 magnum ) pre menšie kancov a brokovnicou na väčšie zvieratá . Nižšia kalibru zbrane boli nájdené neúčinné proti fotografovanie divoké prasa . Pri love v noci Pripojte baterku na vašej zbrani .
7

Shoot kanca dva palce nad očami v strede lebky , ak je to možné .

Ako sa starať o zlej ženy

piskory sú malé , myši , ako je divoká zvieratá, ktoré žijú v tuneloch pod zemou . Ak sa vám stalo , že nájsť ten , ktorý je asi 4 týždne a bez svojej matky , môžete mať pocit , že je nevyhnutné , aby starostlivosť o neho . Vedzte , že piskory poškriabať a hrýzť a sú najlepšie , mať okolo seba deti . Piskory môže žiť až do cca 3 rokov . Ak ste sa starajú o viac ako jeden rejska , uistite sa , že majú zostať bokom . Veci , ktoré budete potrebovať klipart Reptile vyhrievací
rozrezaný noviny alebo slamy
pôdy
Small jedlo alebo misku
25 – búšiť do akvária alebo vedro
uteráky Papierové trubice
cvrčky alebo červy /Krmivo pre mačky
Zobraziť ďalšie inštrukcie Cestuj 1

Umiestnite ohrievacie vankúšik určený pre plazy pod akvárium alebo vedro pri nízkej teplote . Vyplňte jednu štvrtinu nádoby strúhaným noviny alebo slamy a pôdy .
2

Naplňte misku alebo tanierik s vodou a umiestnite ho v akváriu alebo vedre . Umiestnite objekt piskor môžete použiť k schovať , ako sú rúry z PVC alebo papierové uteráky trubice . Uistite sa , že je dosť špina na piskor tiež schovať tým , že tunel .
3

Feed zlej ženy cvrčky a červy , ktoré možno zakúpiť na návnadu alebo zverimexu . Pokiaľ tieto položky nie sú k dispozícii , môžete kŕmiť zlej ženy mačky alebo mleté ​​mäso . Krmivo zlej ženy minimálne každých 30 minút . Jedia často kvôli ich vysokej metabolizmu .
4

Starostlivosť o rejska , až máte pocit , že je schopný prežiť vo voľnej prírode na jeho vlastné . Umiestnite ho vo vonkajšom priestore , ako je záhrada , kde sa nachádza veľa hmyzu na to jesť . Piskory pomôže zabrániť hmyzu ničí vaše rastliny . Napríklad , piskory vykopať dieru a ísť do krajiny , odstránenie červov , ktorá sa živí na koreňoch rastlín .

Bamboo Lemur Diéta

Väčší Bamboo Lemur je jedným zo svetových top 25 najohrozenejších primátov , v závislosti na internetových stránkach primátov odborové skupiny . Lemur obýva časť Madagaskaru , ostrovný národ pri pobreží Afriky . Tento malý primát kanály v prvom rade na bambusu , čo môže prispievať k jeho poklesu v populácii . Bamboo

Podľa prímasa Specialist Group , bambus sa skladá z 95 percent , tým väčšia Bamboo Lemur stravy . Tento malý primát sýti výhonky , mladé listy , zrelých listov a dužiny bambusové rastliny . Len málo zvierat na svete udržať bambus – centric stravu . Panda červená Panda a bambusu krysy jesť stravu , vyrobený prevažne z bambusu , v závislosti na internetových stránkach Animal Info .
Ostatné Potraviny

Zatiaľ čo väčšina čím väčšia Bamboo Lemur strava sa skladá z bambusu , ale občas sa kŕmi na iných potravín . Podľa Stony Brook University Institute for Conservation of Tropical prostredie ( ICTE ) internetové stránky , tieto zvieratá tiež jesť bambus trávy , ovocia , pôdy a huby . Tieto potraviny tvoria menej než päť percent svojej celkovej stravy
Lethal Diéta

bamboo lemur rodina živí najčastejšie na konkrétny typ bambusu . : giant Bamboo . Podľa ICTE webové stránky , tento druh bambusu vytvára jedovatý kyanid . Kyanid je smrtiaci pre väčšinu zvierat , ale bambusu lemury môžu kŕmiť na masívne množstvo zariadení bez nežiaducich účinkov . Podľa internetových stránok Animal Science ministerstva Cornell University je , zoológovia neviem prečo kyanid nemá vplyv bambusové lemury . Vysoké koncentrácie kyanidu sa nachádzajú v výkaly z lemura .
Ohrozenie obyvateľstva

úrodu z bambusu je jednou z hlavných hrozieb pre bambusové lemur populácie . Podľa internetových stránok primát odvetvové skupiny , bambusové lemur použiť možno nájsť po celom Madagaskare a dnes možno nájsť iba v malých dávkach v bambusových lesoch . To je spôsobené predovšetkým lomítko – a – horieť poľnohospodárstvo a nezákonnej ťažby dreva bambusu . Vzhľadom k tomu , že zvieratá nemôžu prežiť bez bambusu , tam sú teraz menej ako 1000 bambusových lemurov na svete , podľa zvierat Info .
Chránené lesy

primas Specialist Group navrhuje , že najlepšia šanca pre prevenciu zánik bambusových lemurov je rozšíriť chránené lesy na Madagaskare . Dnes , mnoho z prežívajúcich populácií lemurov žijú v chránených lesoch , kde ťažba dreva a lov sú zakázané .

Prečo Black Nose Rys Pomocník Polar Bear prispôsobiť sa jej Habitat

? Krásne polárny medveď žije v drsnom podnebí celoročné balenie ľadu a snehu . Ich biela srsť maskuje je pred predátormi , ale čierny nos , proti všetkým biela ich stanovište , možno vidieť z veľkej vzdialenosti počas jasného počasia . Čierny nos môže poraziť Ľadový medveď je kompletný kamufláž , ale to má účel , ktorý je rovnako dôležité . Black Nose

Nos ľadového medveďa absorbuje teplo zo slnečného žiarenia vďaka svojej čiernej farbe . To pomáha udržať medveďa v teple v arktických teplotách .
Black Skin
ľadový medveď prežije mrazu ľahko .

Hoci srsť ľadového medveďa je biely , jeho koža je vlastne čierna po celom tele , a to nielen na jeho nos . Na biele chlpy na tele medveďa sú duté , a ultrafialové svetlo môže dosiahnuť čierna koža ľahko . Čierna koža potom absorbuje teplo , a štyri – palcový vrstvu veľrybieho tuku pod kožu pasce to . To umožňuje ľadový medveď , aby pohodlne prežiť aj najchladnejšie teploty .
Camouflage Kým Lov

Ľadové medvede hon na pečatí a ďalších morských živočíchov . Vzhľadom k tomu , čierny nos bráni kompletnú kamufláž , ľadové medvede môžu zahŕňať nos s ich bielou labku , keď korisť priblíži . Ďalšia teória hovorí , že preto , že biela srsť kamufláž je tak dobrý , môže medvedí korisťou zmätení prítomnosťou blob čierne pohybujúce sa okolo , a tak nechal svoju stráž nadol . Ľadový medveď potom môže ľahko napadnúť .
Čuch

polárny medveď má vynikajúci čuch , užitočné pre hľadanie koristi pri nízkych teplotách . Odhaduje sa , že ľadový medveď môže cítiť tesnenie od 0,6 míľ ďaleko a 3 nohy pod snehom .

Čo Detské Ázijské Black Bears jesť ?

Ázijské čierni medvede , ktoré sú tiež známe ako ursus thibetanus , sú považované za ohrozené druhy medveďa . Môžu byť označené bielym polmesiacom tvaru na hrudi . Hoci veľmi bylinožravý v ich snahe o potraviny , ktoré sú tiež považované za všežravé . Prvý Food

Ázijský čierny medveď mláďa váži približne 13 oz pri pôrode a dojčení začína od svojej matky . Dojčiace obdobie pre ázijské čierne medvieďa je 2 až 2 1 /2 roky .
Solid Foods

Ázijský čierny medveď mláďa sa stáva nezávislý na svojich matiek starostlivosti medzi 2 a 3 rokov . To potom začne hľadať pevných potravín , vrátane húb , trávy , žalude , včely , vajcia , odpadky , hmyz , obilie , duba , čerešne , ovocie , semená a med .
Ostatné Solid Foods

Ázijský čierny medveď je schopný zabíjať vodného byvola tým , že rozbije jeho krk , a to bude ďalší prírastok do čierneho medveďa stravy . Čierne medvieďa sa občas jesť mŕtve ryby v období trenia .
Geografia a bývanie

Pozorovanie ázijského čierneho medveďa sa objavili v Rusku , Japonsku , Kórei a Číne , ale tie sú stále vzácne , pretože z lovu a odlesňovanie . Zmiešané lesy , listnaté lesy a tŕň štetky lesy sú ideálne stanovište pre čierneho medveďa .
Predators a hrozby

Najväčšou hrozbou ázijských čiernych medveďov mláďatá sú leopardy , vlci a rysy . Tigre sú ďalšie hrozbou pre mláďatá , pretože tigre pozri táto mláďatá ako korisť . Ďalšie hrozby patrí ľudský lov čierneho medveďa za svojej koži , laby a žlčníka a príliv ľudských sídiel ničia lesné biotopy .

Životný cyklus Leopard Seal

leopard tesnenia , alebo Hydrurga leptonyx , je druh pochádzajúci z Antarktídy . To je menovaných pre čierne bodkovaných vzorov na jeho šedú alebo čiernu srsť , škvrny vyzerajú podobne ako leopard je okrem farby . Leopard tesnenia sú mäsožravé dravce , lovia zvieratá , ako sú tučniaky , vtáky , chobotnice , ryby , kôrovce , a dokonca aj iných druhov tesnení . Párenie

Nie veľa je známy o chove činnosti Leopard Seal . Leopard tesnenie prísť na súši počas párenia , počas októbra a novembra . Počas tejto doby , leopard tesnenia sú zvyčajne v malých skupinách alebo dvojiciach .
Narodenia

Približne deväť mesiacov po párení , samica leoparda tesnenie vykope dieru v ľade . Ona porodí v otvore pre jedno dieťa , volal šteňa . Pred kopanie jej brloh , matka lovia a jej viac koristi než je obvyklé , pretože ona nebude jesť počas niekoľko dní po pôrode .
Dieťa Seals

Samice leoparda tesnenie stará o jej šteňa bez pomoci mužskej leopard tesnenia . Leopard tuleních mláďat má hustú , jemnú srsť a je svetlo šedej farby , s chrbtovým pásom na jeho kabáta a škvrny na jeho spodnej strane . Leopard tuleních mláďat začína plávanie na 21 dní veku . Je to zdravotné sestry , kým je približne jeden mesiac . Potom sa stáva nezávislý na jej matke a začne jesť krill , ako budú môcť loviť zvieratá ako dospelý leopard tesnenie robiť .
Splatnosť

Žena leopard tesnenie všeobecne dosiahnu sexuálnej zrelosti 3 až 7 rokov . Muži zvyčajne dosiahnu sexuálnej zrelosti v 6. alebo 7. .
Dospelí

Adult leopard tesnenie môže vážiť až 750 kg a merať až 10 nôh na dĺžku . Môžu žiť až 26 rokov v divočine . Kosatka je Leopard Seal prirodzené dravec .

Adult leopard tesnenie môže zostať pod vodou až pätnásť minút , zatiaľ čo lov .